Autoschade melden

 

Autoschade melden

U heeft schade, wat nu? Wanneer u met ons contact opneemt, kunnen wij uitleggen wat er allemaal bij komt kijken. Wij nemen vervolgens contact op met uw verzekeraar en onze schade specialist maakt een calculatie (berekening) van de schadeherstelwerkzaamheden. Wij regelen alles en houden u op de hoogte van de vorderingen. Uiteraard nemen wij geen beslissingen zonder vooraf van u een akkoord te hebben ontvangen.

Formulier

Onderdeel van onze service is dat wij u helpen met het invullen van het schadeformulier. Op de pagina hulp bij invullen vindt u hier meer informatie over.

Groene kaart

Belangrijk is dat u uw groene kaart meeneemt wanneer u bij ons langskomt. Of, wanneer wij u auto ophalen met onze haal- en brengservice, dat u de kaart aan ons meegeeft. Deze hebben we nodig om alles met uw verzekeraar te regelen.

Aangesloten garage niet verplicht

U bent vrij om te kiezen bij welk autoschadebedrijf u de schade aan uw auto laat repareren. Dus wilt u liever dat wij de schade repareren in plaats van het bedrijf die aangesloten is bij uw verzekeraar, dan is dat mogelijk. Ook bij ons gaat het nooit ten koste van uw eigen risico.

Jacob Wietse

Image