Autoschade

 

Autoschade

Als autoschadespecialisten hebben we elke dag te maken met verschillende typen schade. Mensen komen bij ons voor het uitdeuken van kleine deukjes (uitdeuken zonder spuiten), ruitschade, schade aan de velgen, maar ook voor hagelschade, krasjes of grote krassen, grote schade na het gevolg van een aanrijding, et cetera. We vinden het belangrijk dat u weet waar u aan toe bent en dat het duidelijk is wat u kunt verwachten op het gebied van kosten en uw verzekering.

Verzekering

Een ding kunnen we garanderen, het gaat niet ten koste van uw eigen risico. En hebt u hulp nodig bij het invullen van het schadeformulier? Hiermee helpen wij u graag. U komt gewoon bij ons langs en wij verzorgen alle werkzaamheden die nodig zijn om de schadeafhandeling vlot te laten verlopen.

Merken

U kunt bij ons terecht met elk merk auto. Van Volkswagen tot Suzuki en van Chevrolet tot aan SsangYong, wij kennen elke auto en weten precies hoe we de schade kunnen herstellen.

Hulp bij autoschade

Naast de autoschade zelf dient er op het gebied van administratie ook een en ander te worden afgehandeld. U dient een schadeformulier in te vullen en u moet contact opnemen met uw verzekeraar om de schade te melden. Wij kunnen u bij elke stap helpen. Vragen hierover? Neem gerust contact met ons op.

Jacob Wietse

Image